Sta jij te popelen om de bomen van Bosk door de binnenstad van Leeuwarden te laten bewegen? Doe het dan samen met Sense of Place! Op dinsdag 10 mei gaan we dat doen tijdens een speciale Sense of Place middag. Deze middag bevat een uitgebreid programma rondom het wandelende bos. Wij willen dat met zoveel mogelijk vrienden van Sense of Place gaan meemaken. Help je mee?

Het programma voor een middag met Bosk én Sense of Place begint tussen 12.00 en 12.30 uur bij de crew office van Bosk. Hier ontvang je een uniek Bosk shirt en ga je na een gezamenlijke start aan de slag met de bomen. Het middagprogramma bestaat onder andere uit het verplaatsen én water geven van de bomen en een speciale excursie. De verwachtte eindtijd van Bosk is rond 17.30 uur. Na afloop wordt een poëziesteen voor Joop Mulder onthuld.

Wil je aanwezig zijn bij deze bijzondere middag? Vul dan het onderstaande formulier in. In aanloop naar 10 mei ontvang je van Sense of Place meer informatie over de exacte invulling van deze middag.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*