Supertrots zijn we op onze creatief directeur Joop Mulder, die vandaag in de Harmonie een ISPA-award in ontvangst mocht nemen. Op het Leeuwarden-Friesland 2018 ISPA Congress in de Harmonie in Leeuwarden werd Joop de International Citation of Merit uitgereikt door de International Society for the Performing Arts.

In de Harmonie werden drie prijzen uitgereikt. Nasrdin Dchar en Lotte de Beer kregen van de ISPA een Distinguished Artist Award voor hun buitengewone bijdrage aan talent, artisticiteit, toewijding en diensten aan de wereld van de podiumkunsten. Joop Mulder kreeg de International Citation of Merit voor zijn unieke ‘lifetime achievement’ die de internationale podiumkunsten hebben verrijkt. De jury schrijft: “We eren Joop Mulders lifetime achievement als oprichter van het Oerol Festival op Terschelling voor de magie die hij niet alleen naar het eiland bracht maar ook in de levens van talloze artiesten, publieksleden en de theatersector als geheel.”

Zijn visie, enthousiasme, doorzettingsvermogen en liefde voor kunst, cultuur, en het Waddengebied hebben hem hier gebracht. Kwaliteiten die hij onverminderd hard inzet voor Sense of Place.